Informatiemiddag

20 september 2018   |   Bram van Sonsbeek

De gemeente Goirle realiseert dit najaar over de Turnhoutsebaan een faunapassage: een natuurlijke verbinding tussen Landgoed Gorp en Roovert en de Regte Heide aan weerszijden van de Turnhoutsebaan. Met de realisatie van de faunapassage is er een betere verbinding voor dieren, zodat deze zich veilig kunnen begeven tussen natuurgebieden.

Na een periode van voorbereidende werkzaamheden, starten komende week de eerste echte werkzaamheden in Goirle. Er wordt gestart met de constructie van gewapende grond.

Maar wat betekent de aanleg van de faunapassage voor u? Dat vertellen medewerkers van aannemer Ploegam en van de gemeente u graag.


Ven Goirle

Informatiemiddag

Om u beter te kunnen informeren over de werkzaamheden die eraan gaan komen, en eventuele vragen over de bouw, het ontwerp en het doel van de faunapassage in Goirle te kunnen beantwoorden, organiseert aannemer Ploegam een informatiemiddag voor inwoners van Goirle, Hilvarenbeek en Ravels en andere geïnteresseerden. U bent van harte uitgenodigd voor deze inloopmiddag op donderdag 27 september bij de Roovertsche Leij, Gorps Baantje 1 in Goirle. Het projectteam staat hier van 15.00 tot 16.30 uur voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.


Excursies

Wilt u graag meer weten over het project, de werkzaamheden en de flora en fauna in het projectgebied? Meld u dan aan voor één van de drie excursies, die tijdens de uitvoering plaatsvinden. Een ecoloog begeleidt dit najaar drie keer een rondleiding voor geïnteresseerden op het projectterrein en geeft uitleg over het project, de werkzaamheden en de planning. Deze excursies vinden plaats op 12 oktober, 16 november en 7 december.


Deel dit bericht